Kurs Lean Six Sigma Green Belt (PL)

- Marzec 9, 2020

Lean Six Sigma Green Belt Opis kursu:

Podnieś swoją biegłość w doskonaleniu procesów dzięki naszemu kursowi szkoleniowemu Lean Six Sigma Green Belt. Ten kompleksowy program zagłębia się w metodologię Lean Six Sigma, obejmując zaawansowane tematy, jednocześnie opierając się na podstawowej wiedzy zdobytej podczas kursów White i Yellow Belt. Jako Green Belt zdobędziesz umiejętności prowadzenia i zarządzania projektami doskonalenia procesów oraz wykorzystywania opartego na danych podejścia do rozwiązywania problemów w swojej organizacji. Ten kurs jest idealny dla tych, którzy chcą być agentami zmian w swoich organizacjach i dążyć do doskonałości operacyjnej. Po ukończeniu tego kursu zostaniesz certyfikowanym Green Beltem, demonstrując swoje zaangażowanie w jakość i ciągłe doskonalenie. 

Czego się dowiesz

Kurs Zawartość

Rozwiń wszystko

Lean Six Sigma Green Belt

Nie zarejestrowany

Kurs Obejmuje

• 14 Lekcje
  • 48 Tematy
  • 13 Quizy
  • Certyfikat Kurs

Oceny i recenzje

5.0
Średnia. Ocena
9 Oceny
5
9
4
0
3
0
2
0
1
0
Jakie są Twoje doświadczenia? Chętnie się dowiemy!
Bram Sanders Bram Sanders
Opublikowano 7 miesięcy temu
Przejrzysta i dobra struktura

Struktura kursu jest fajna i bardzo dobrze zrobiona! Podoba mi się, że był z różnymi nagłówkami, a następnie 1 egzamin zamiast 1 dużego egzaminu końcowego; to naprawdę zadziałało dla mnie!

Podgląd obrazu
Ben Visser Ben Visser
Opublikowano 9 miesięcy temu
Zrozumiałe i we własnym tempie

Naprawdę podobało mi się przechodzenie przez kursy Green Belt we własnym tempie, dzięki czemu łatwo było zaplanować dalszą edukację. Teoria była dobrze poinstruowana, zrozumiała i zawierała solidne przykłady dotyczące na przykład pracy z Minitabem.

Podgląd obrazu
Frank Hendriks Frank Hendriks
Opublikowano 11 miesięcy temu
Bardzo dobrze zbudowany materiał kursu

Prawidłowa ilość informacji potrzebnych do zarejestrowania projektu LSS.

Podgląd obrazu
Philippe Woude, van der Philippe Woude, van der
Opublikowano 12 miesięcy temu
Szybka nauka i dobra organizacja.

Kurs online Lean Six Sigma jest godny pochwały ze względu na nacisk na szybką naukę i dobrą organizację. Treść jest prezentowana w sposób ułatwiający szybkie zrozumienie, a struktura kursu jest przemyślana, co ułatwia uczniom nawigację i skuteczne zrozumienie kluczowych pojęć. Ogólnie rzecz biorąc, oferuje on skuteczne i usprawnione podejście do edukacji Lean Six Sigma.

Podgląd obrazu
Jörgen Bisschops jorgen71
Opublikowano 12 miesięcy temu
w trakcie kursu

Dogłębny kurs z certyfikatem. Wspaniale jest ukończyć tę podróż i nie mogę się doczekać kursu Black Belt.

Podgląd obrazu
Nandan Ramvenkatesh Nandan Ramvenkatesh
Opublikowano 1 rok temu
Green Belt - zapoznanie się z narzędziem statystycznym Minitab

Zielony pasek oznacza, że LSSB z powodzeniem spełnia kryteria dobrze zaprojektowanej i funkcjonalnej strony internetowej. Pozytywne aspekty przeważają nad wszelkimi drobnymi obszarami wymagającymi poprawy, a strona skutecznie służy celowi dostarczania wartościowych treści swoim użytkownikom. Zwłaszcza jeśli jesteś zainteresowany narzędziami statystycznymi, takimi jak Minitab, jest to platforma, na której możesz uzyskać esencję tego i Excela.

Podgląd obrazu
Pawan Warade Pawan Warade
Opublikowano 1 rok temu
Praca na oprogramowaniu statystycznym Minitab.

Cześć, GB było pełne więcej statystyk, takich jak hipotezy, DOE, SPC i Minitab. To było świetne doświadczenie w nauce oprogramowania Minitab. Post Remco sir na temat LSS na linekdIn codziennie szczotkuje koncepcje tak wyraźnie. Teraz jestem w stanie pracować z posiadaczami GB six sigma w branży. Byłbym bardziej szczęśliwy, mogąc pracować i wdrażać tę kulturę lean i six sigma w firmach poligraficznych i opakowaniowych. Dzięki

Podgląd obrazu
Henil Rabadiya Henil
Opublikowano 1 rok temu
Osiągnięcie nowego kamienia milowego

Z radością informuję, że udało mi się uzyskać certyfikat Six Sigma Green Belt. Ten kurs był niesamowitą podróżą pełną nauki i rozwoju. Zdobyta wiedza na temat analizy danych i doskonalenia procesów była nieoceniona. Chętnie wykorzystam te umiejętności, aby zwiększyć wydajność i efektywność naszej organizacji.

Podgląd obrazu
Opublikowano 1 rok temu

Gratuluję Green Belta, daj znać jeśli będziesz miał jakieś pytania w trakcie wdrażania nabytych umiejętności.

Remco Raes Remco
Opublikowano 1 rok temu
Samodzielne szkolenie Lean Six Sigma

Dzięki

Podgląd obrazu
Pokaż więcej recenzji
Jakie są Twoje doświadczenia? Chętnie się dowiemy!
Zoptymalizowane przez Optimole